Over mij  


  • Mijn affiniteit met Verliesverwerking  begon in 1997 toen mijn vader plotseling overleed aan een hartstilstand terwijl ik in Mexico was. 
  • Na het overlijden van mijn vader begonnen mijn zintuigen open te staan en ging ik anders waarnemen. Ik ging meer over het leven nadenken en wilde iets zinvols in mijn leven gaan doen.  Ik besloot het roer om te gooien en ruilde mijn kantoorbaan in voor de HBO studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.  
  • In mijn werk als Maatschappelijk werker bij Bureau Slachtofferhulp, het Algemeen Maatschappelijk Werk en in het Ziekenhuis specialiseerde ik me in het begeleiden van mensen met verlieservaringen. 
  • Wat mij zo intrigeert in mijn werk, is dat iedereen in zijn  leven te maken krijgt met Rouw en Verlies en dat iedereen het op zijn eigen  manier verwerkt. Juist die manier vind ik interessant en inspirerend om mee te werken.                                                                                                   
  • Mijn roots liggen in Indonesië en zoals alle Indische kinderen ben ik opgegroeid met massage (pitjitten) en het volgen van mijn intuïtie. Mijn affiniteit met Massage groeide toen ik tijdens mijn werk als maatschappelijk werker ontdekte dat er steeds meer behoefte is aan de combinatie van gesprekstherapie en lichaamsgericht werken. Zo kwam ik tot ontdekking dat gesprekstherapie niet bij elke cliënt werkt. 
  • Woorden kunnen het hoofd ook voller maken. Door aan het lichaam te werken wordt de geest een stuk rustiger. Het maakt je bewust van je lichaam en je komt dichter bij je gevoel.
  • Dit was voor mij ook reden om in 2009 een opleiding tot Stoelmasseur te volgen. Al snel kwamen daar andere opleidingen bij zoals o.m. NLP, Mindfulness, Familieopstellingen met duplo en massagetechnieken zoals de Balinese Massage maar ook energiewerk zoals Reiki, Magnetiseren en Quatum Touch (Healing). En ik ben nog lang niet uitgeleerd.